2023. október 1. - Malvin

Rooney focizni tud, tankolni nem

Focizni tud, tankolni kevésbé az angolok világsztárja, Wayne Rooney, akinek a minap egy mellényúlással sikerült tönkretennie felesége luxusterepjáróját.
2008. szeptember 24. szerda 13:14 - Hírextra
A Manchester United ásza nejével, Coleennal tért be egy benzinkúthoz a Cheshire grófságbeli Warrington közelében, és jól megtöltötte a 90 ezer fontos (27 millió forint) Range Rover Sport V8-as turbódízelt - ólommentes benzinnel.

Szerdai londoni sajtóbeszámolók szerint az ezüstmetál, rendelésre készült országúti cirkáló egy mérföld után kilehelte lelkét, és autómentővel kellett bevontatni. Szakértők becslése szerint a javítási költség elérheti a hatezer fontot (1,8 millió forint).

Coleen karácsonyra kapta heti 100 ezer fontot kereső férjétől az autót.

A házaspár addig sem szorul a tömegközlekedésre, amíg a Range Rover a szervizben van: Rooney garázsában egymillió font összértékű autóflotta sorakozik. A csatár és felesége egyebek mellett egy Lamborghini Gallardo, egy Bentley Continental GT, egy BMW M6 és egy Aston Martin Vanquish közül választhat, amikor a közértbe indul - vagy éppen a bíróságra.

Rooneyt ugyanis egy fotós a minap beperelte, amiért a manchesteri támadó őt is megtámadta. Az incidens ugyan egy kiadós leköpésre szorítkozott, miután a fotós kéretlenül lekapta a házaspárt egy londoni étteremben, az angol törvények szerint azonban ez is testi sértésnek minősül.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását