2024. május 5. - Györgyi

Kidman és a "termékenység vize"

Nicole Kidman ausztrál filmsztár azt állítja, hogy gyermekáldással végződött váratlan teherbeesését egy ausztrál kisváros "termékennyé tévő vizének" köszönheti.
2008. szeptember 24. szerda 16:28 - Hírextra
A 41 esztendős Oscar-díjas színésznő tavaly az Australia című romantikus dráma forgatása idején úszkált a Kununurra nevű északnyugat-ausztráliai kisváros környékén található, szerinte különleges hatású vízben.

"Sohasem gondoltam, hogy terhes lehetek, és életet adhatok egy gyereknek, de megtörtént a film forgatása alatt" - mesélte el a 75. születésnapját ünneplő The Australian Women's Weekly című hetilap jubileumi kiadványának nyilatkozva.

A szerdán megjelent interjúban Kidman azt állította, hogy a filmmel hét gyermek születése hozható kapcsolatba, s csupán egy volt közülük fiú. "Lehet valami a kununurrai vízben, mert mindannyian elmentünk úszni a vízeséséhez, így most a termékenység vizének nevezhetjük" - mondta.
Az Australia című film Baz Luhrmann (Moulin Rouge!) rendezésében készült. A II. világháborús románc bemutatóját novemberre tervezik.

Kidman lelkendezve újságolta, hogy nagyon elégedett a sorsával, mert nemcsak a hivatásában szerencsés, hanem immár anyaként is, hiszen miközben Tom Cruise-szal, korábbi férjével örökbefogadott gyermekei lassan már felcseperedtek, Keith Urbannal kötött új házasságából nyáron született kislányával most újra átélheti a babázás örömét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását