2023. január 27. - Angelika

Hajtási nélkül hajthat a börtönbe

Eltiltás hatálya alatt vezette autóját egy gesztelyi férfi, aki hozzátartozója sürgős orvosi ellátásának szükségszerűségével magyarázta száguldozását.
2008. szeptember 24. szerda 14:58 - Hírextra
Huszonöt nap büntetés-végrehajtási intézetben letöltendő elzárásra ítélte végzésében a bíróság szeptember 22-én a 29 éves O. Sz.-t járművezetés az eltiltás tartama alatt elkövetett szabálysértés miatt. A Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletére a napokban érkezett bejelentés szerint egy személygépkocsi vezetője Gesztely belterületén „száguldozik”.

A helyszínre kiérkező rendőröknek az érintett autó sofőrje a gyorshajtás indokaként elmondta, hogy hozzátartozója sürgős orvosi ellátásra szorul. Ezt az állítását azonban semmilyen körülmény nem támasztott alá, azt azonban igen, hogy O. Sz.-nek nincs érvényes vezetői engedélye.

A rendőrségi eljárás során kiderült, hogy a 29 éves gesztelyi férfi szabálysértési előélete nem makulátlan. Az elmúlt fél évben kétszer összesen 110 000 forint pénzbírságot szabtak ki vele szemben és 2009.január végéig eltiltották a vezetéstől.
Forrás: BAZ MRFK
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását