2024. május 10. - Ármin, Pálma

A betegek nem használják a kórházi széfeket

A veszprémi megyei kórházban fel sem vetődött, hogy az eredeti funkciónak megfelelően ágyak mellé helyezzék a széfeket, mivel az intézményben központilag működő értékmegőrző miatt erre semmi szükség nincs - nyilatkozta a kórház orvos igazgatója a megyei n
2008. szeptember 24. szerda 09:11 - Hírextra
A veszprémi kórházban száz széfet vásároltak, azokban elzártan kezelendő kábítószert vagy más veszélyes adalékot tartalmazó gyógyszereket tárolnak majd - olvasható a lapban.

Az ajkai kórházban minden aktív ágy mellé került zárható széf, összesen mintegy 250-et szereltek fel, ám azokat csupán a betegek "elenyésző része" veszi igénybe - mondta az újságnak a kórház igazgatója. A széfek eltávolítása azonban olyan pluszkiadást jelentene, hogy emiatt azokat mégsem kívánják leszerelni és értékesíteni.

A várpalotai kórházban sem használják a betegek a kis trezorokat, de az igazgató szerint még eljöhet az ideje annak, hogy szükség lesz rájuk - írta a megyei lap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását