2024. április 29. - Péter

Milliárdos fővárosi ingatlaneladás

Egyetértett a Főpolgármesteri Kabinet kedden annak a javaslatnak a Fővárosi Közgyűlés elé terjesztésével, amely alapján jelzőlámpás csomópont létesülhet a Bécsi út Kubik utca kereszteződésében, a térségben épülő Tesco áruház megközelíthetőségéért - tudta
2008. szeptember 23. kedd 09:31 - Hírextra
Gál Csaba, a főváros vagyonkezelő részvénytársaságának (VFK) vezérigazgatója az MTI-nek elmondta: a kabinet múlt heti döntésének megfelelően csütörtökön a közgyűlés elé kerülhet az a javaslat is, hogy pályázattal eladják a részben a Tescóval szembeni 17 hektáros ingatlant, a volt téglagyárat, amelyért 4-6 milliárd forint közötti bevételt remélnek.

A vezérigazgató tájékoztatása szerint a Tesco által megvalósítandó jelzőlámpás csomóponthoz a főváros néhány négyzetméternyi területet kártalanítással átadna a téglagyári ingatlanból. A közgyűlés elé várhatóan decemberben kerülne a volt téglagyári ingatlan eladási pályázatának eredménye, így még idén befolyhatnának a főváros kasszájába az értékesítésből származó milliárdok - tette hozzá.
Az MTI információi szerint két napirend pótkézbesítéssel vagy helyszíni kiosztással kerülhet csütörtökön a közgyűlés elé, mivel a képviselők részére múlt héten postázott napirendi javaslat nem tartalmazza egyik témát sem.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását