2024. június 23. - Zoltán

Baleset az autópályán - teljes az útzár

Árokba hajtott egy autó az M3-as autópálya a Budapestről kivezető oldalán, a 43-as kilométernél, a balesetben két-három ember - köztük egy kismama - is megsérült; a balesethez mentőhelikopter megy. A mentés idejére az autópályát teljes szélességében lezár
2008. szeptember 23. kedd 09:03 - Hírextra
Belicza Andrea elmondta: a baleset akkor történt, amikor a személygépkocsi vezetője fékezett, enyhén félrerántotta a kormányt és érintőlegesen ütközött a mellette haladó autóval. Az autó végül az árokba hajtott.

A járműben négyen utaztak, a balesetben ketten vagy hárman súlyosan megsérültek. A kocsiban utazott két nő, egyikük kismama, ő be is szorult az autó roncsaiba, a tűzoltók szabadítják ki belőle - tette hozzá.

Az Autópálya-ügyelet tájékoztatása szerint a balesethez mentőhelikopter is ment, a személymentés idejére, rövid időre az autópályát teljes szélességében lezárták. Miután a helikopter felszállt a pályáról, az utat megnyitják a forgalom előtt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását