2024. május 5. - Györgyi

Weiszenberger neve nem lehet ott

Mivel Weiszenberger László nem volt tagja az uniós és hazai pályázatokkal foglalkozó testületeknek, így az ő neve vélhetően nem fordul elő egyetlen dokumentumban sem - mondta újságírói kérdésre az önkormányzati és területfejlesztési miniszter szerdán a ko
2007. október 10. szerda 17:55 - Hírextra

Bajnai Gordon közölte, hogy a Weiszenbergerhez köthető pályázatokról "ilyen formában, hivatalosan, papíron nem tudunk, és nem is tudhatunk".

Elmondása szerint Weiszenberger által beadott pályázatról sem tudnak, de megkérte kollégáit, hogy ettől függetlenül, kizárva az eshetőséget, nézzék végig, volt-e olyan pályázat, amit ő adott be.
"Őhozzá köthető vállalkozásokról nem tudunk" - mondta, és arra kérte a HírTV újságíróját, hogy közöljék konkrétan, milyen vállalkozásokra keressenek rá.

"Ha önök megneveznek cégeket, akkor minden egyes cégről tudunk adni információt, nagyon rövid időn belül" - fogalmazott.

Közölte: nem úgy működik a rendszer, "ahogy önök most feltételezik", hiszen Weiszenberger neve az ügyben érintett kft. kapcsán sem merül fel egyetlen dokumentumban sem, ő csak egy, a televízió által levetített videóban beszélt egy cégről.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását