2024. április 29. - Péter

A rózsaszín sajt

A napokban fejezi be Tóth Barnabás A rózsaszín sajt című első filmjének forgatását, a produkciót a 40. Magyar Filmszemlén mutatják be.
2008. szeptember 23. kedd 15:10 - Hírextra
A rendező kedden az MTI-nek elmondta: a vígjáték "mai magyarországi történet", mely egy sikerorientált, hedonista nőgyógyász apa (Bezerédy Zoltán) és a zene iránt rajongó romantikus fia (Tóth Barnabás) kapcsolatát mutatja be.

A fiú Franciaországba utazik nagybátyjához, az ott történtek megváltoztatják apjával való viszonyát. A forgatókönyvet is jegyző rendező rámutatott arra, hogy a film személyes élményeken alapul, a konkrét események viszont fiktívek.

Megemlítette, hogy a főbb szerepekben Spiller Bélát, Eke Angélát, Pikali Gerdát és Molnár Leventét láthatják majd az érdeklődők.A forgatókönyv társszerzői Hamvas Dániel és Frank Rizzo, az operatőr Przemek Niczyporuk, a producer pedig Hábermann Jenő - fűzte hozzá.

Kitért arra is, hogy a film költségvetése 100 millió forint, mely önrészből, illetve a Magyar Mozgókép Közalapítványtól, a Magyar Televíziótól és a francia koprodukciós partnertől kapott összegből áll össze.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását