2024. május 3. - Tímea, Irma

Elkapták és elengedték...

Olcsón megúszta legújabb kokainkalandját George Michael: a Wham egykori frontemberét figyelmeztetéssel engedték el az észak-londoni Hampstead Heath kerület rendőrőrséről, miután egy környékbeli nyilvános illemhelyen A kategóriás, vagyis a legkeményebb osz
2008. szeptember 21. vasárnap 18:24 - Hírextra
Vasárnapi londoni sajtóbeszámolók szerint a görög származású énekest - akinek eredeti neve George Panayiotou - azután vették őrizetbe, hogy a jómódú londoni városrész egyik közösségi mosdójában "kószált" jó ideig.

A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit tömeglap forrása szerint a világsztárt - aki tavaly Budapesten is koncertezett - a járókelők közül sokan felismerték, és viselkedését "gyanúsnak" találták. Végül az illemhely alkalmazottja hívta ki a rendőrséget, és a kiérkező rendőrök "crack" kokaint, valamint kannabiszféléket találtak nála.

A kokain birtoklásáért Michael akár hét év börtönt is kaphatott volna, vagyis a rendőrségi figyelmeztetéssel még igen jól járt.

A rendőrök arra hivatkozva nem továbbították az ügyet a vádhatóságnak, hogy a 45 éves művész "megbánást tanúsított".

Tavaly azonban nem voltak ennyire elnézők a hatóságok: az énekest akkor száz órányi közmunkára ítélték és két évre eltiltották a járművezetéstől, miután "erősen befolyásolt" állapotban húzták ki összevissza kacskaringózó, a forgalommal időnként szemben haladó Mercedeséből London egyik főútvonalán.

Hampstead Heath közparkja nem sok szerencsét hoz George Michaelnek. Két éve, egy nyári éjszakán ugyanitt keresett - és talált - azonos nemű alkalmi szerelmi partnert, ám valahogy a News of the World stábja is "éppen" jelen volt, fotóriporterestül, és a kínos helyzetről annak idején képekkel gazdagon illusztrált helyszíni beszámoló született.

Az énekest, akinek százmillió albuma fogyott világszerte, 1998-ban, Los Angelesben is őrizetbe vették, miután Beverly Hills egyik nyilvános illemhelyén épp egy civil ruhás rendőrt környékezett meg, és közmunkára, pénzbírságra, valamint terápiára ítélték.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását