2024. május 5. - Györgyi

1500 rendőr vigyáz a nyugalomra

Az éjszaka folyamán kilenc megyéből rendeltek fel csapaterős rendőri századokat a fővárosba - értesült a HavariaPress. A fővárosban 1500 rendőr áll készenlétben, hogy biztosítsák a szombati demonstrációk rendjét. Kilenc megyéből rendeltek fel rendőri egys
2008. szeptember 20. szombat 13:40 - Hírextra
A vidéki rendőrök a Készenléti Rendőrség Kerepesi úti bázisán, illetve a közeli szállodákban kerültek elszállásolásra. Az utcára vezényelt, a demonstrációk rendjére és biztonságára vigyázó egyenruhások között ott vannak azok a kollégáik is, akik Franciaországban kaptak kiképzést tüntetők által elfoglalt épületek visszafoglalásából. A rendezvényekre igyekvők közül már a helyszínektől távol megpróbálják kiszűrni azokat, akik veszélyes, tiltott eszköz tartanak maguknál. Valamennyi fővárosi hidra kamerát helyezett a rendőrség már korábban. A rendőrség négy szombati fővárosi rendezvényt tart kiemelt kockázatúnak. A Nemzeti Érzelmű Motorosok 9 órától gyülekeznek a Hősök terén, majd a városon átvonulva, a 6-os úton mennek egészen Balatonőszödig. A 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom demonstrációja délután 3-kor kezdődik a Hősök terén, onnan vonulnak a résztvevők a Kossuth térre, akárcsak a Magyar Demokratikus Charta demonstrációjának résztvevői, akik a Roosevelt téren illetve a Clark Ádám téren gyülekeznek délután 3-tól. Az Országos Cigány Önkormányzat rendezvénye az Olimpiai parkban kezdődik, délután 2-kor. A rendőrség szerda hajnal óta tart fokozott ellenőrzést a fővárosban, gyanús járókelőket és autósokat igazoltatnak, hogy kiszűrjék a közbiztonságot veszélyeztető cselekményeket.
Forrás: Havaria Press
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását