2024. május 18. - Erik, Alexandra

A befejezése után is tartott a megemlékezés

Az esti órákban folyamatosan érkeztek a Fidesz Astoriánál tartott nagygyűlésének résztvevői a Terror Háza Múzeumhoz, ahová korábban már odaértek a menetet vezető fideszes és kereszténydemokrata politikusok, élükön Orbán Viktorral.
2007. október 23. kedd 22:23 - Hírextra

A Fidesz elnöke, a párt elnökségének tagjai, valamint kereszténydemokrata politikusok először az Andrássy út közepén elhelyezett tartóban gyújtottak mécsest, majd a múzeum falához mentek, ahol ugyancsak gyertyákat helyeztek el. Ezt követően Orbán Viktor illetve a fideszes és KDNP-s vezető politikusok bementek az épületbe.

Nem sokkal ezt követően a rendezők hivatalosan bejelentették, hogy véget ért a Fidesz 1956-os megemlékezése. A bejelentést követően is érkeztek még a megemlékezők, akiket az Andrássy út és a Csengeri utca sarkán felállított színpadról folyamatosan tájékoztatták, hogy merre, milyen útvonalon hagyhatják el a Terror Háza Múzeum környékét.

A vonulók közül többen már az Astoria és a Terror Háza közötti szakaszon elhagyták a tömeget, így például a Deák téren, vagy a Bajcsy-Zsilinszky úton is sokan elszakadtak a Terror Háza felé tartóktól - jelentették az MTI tudósítói.

A menet útvonalán, az út szélén és a környező mellékutcákban mindenütt rendőrök sorakoztak, és a Terror Háza Múzeum környékén is álltak rendőrök.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását