2024. május 4. - Mónika, Flórián

Legjobb négybe kerülés a cél

A Domino-Honvéd megújult és megfiatalodott férfi vízilabda-együttesének a jövőben is a magyar bajnoki versengés egyik meghatározó szereplőjének kell lennie, s az októberben induló ob I-es szezonban minimális célkitűzés a legjobb négy közé jutás.
2008. szeptember 19. péntek 10:53 - Hírextra
Ezt a "parancsot" a csapatgyűlésen adta ki a pólószakosztály vezetése. A piros-fehér klub beszámolója szerint Fodor Lajos szakosztály-elnök és Pataki Róbert társelnök azt is az elvárások között említette, hogy a pozíciót július elsején elfoglaló új vezetőedző, Vad Lajos irányította csapatnak az összecsiszolódás vélhetően egy-két évig tartó időszaka után a nemzetközi színtéren is a szép hagyományokhoz méltó eredményeket kell felmutatnia. A célokat ahhoz a tényhez igazították, hogy a 2007/2008-as évad után hét dominós” határozott úgy: új csapatot választ magának, köztük a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely, továbbá Fodor Rajmund, aki két olimpián szerepelt a győztes nemzeti válogatottban.

A fórumon a korábbi sokszoros bajnok, a legutóbbi ob I-es idényben bronzérmes gárda új csapatkapitányává a Pekingben háromszoros olimpiai bajnokká előlépett Molnár Tamást választották meg, helyettese Gergely István, a kétszeres ötkarikás aranyérmes kapus.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását