2024. május 3. - Tímea, Irma

41 év után elveheti akit felcsinált

41 év, szülői eltiltás miatti kapcsolatszünet után végre elveheti feleségül 1967-ben teherbe ejtett barátnőjét egy férfi Nagy-Britanniában.
2008. szeptember 19. péntek 07:10 - Hírextra
A hölgy szülei tiltották meg, hogy a pár találkozhasson, mert igencsak dühösek lettek, amikor kiderült mindössze 16 éves lányuk várandóssága. A szülők abortuszt sem akartak, ezért megígérték, hogy majd ők felnevelik unokájukat, ám feltételül szabták, hogy lányuk soha többé nem találkozhat a fiúval.
Végül ifjonti szerelmük gyümölcse hozta össze a párt: a lányuk. Az immár 40 éves asszony úgy döntött, kinyomozza, ki az édesapja, és amikor rátalált, szülei románca újraéledt.

"Én csak azt szerettem volna, hogy az apám megismerkedhessen az unokáival, sohasem akartam összehozni őt anyámmal. Amikor mégis így alakult, megdöbbentem, de nagyon tetszik olyan boldognak látni őket együtt, amilyenek 41 éve lehettek" - mondta a BBC brit sajtóorgánumnak.

Anyja mindehhez hozzátette, hogy a hatvanas években nem volt könnyű leányanyának lenni, ezért egyezett bele szülei feltételeibe.A szétszakított pár már az esküvőjét tervezgeti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását