2024. május 2. - Zsigmond

Élő ének a BBC-n

A férjétől távol áll ez a világ, de nem zavarja őt a zenélés, meghallgatja szerzeményeit és kétségeit - mesélte az est folyamán dalra is fakadó Carla Bruni énekesnő Nicolas Sarkozy francia elnökről a BBC élő közvetítésében, amelynek hosszabb változatát pé
2008. szeptember 18. csütörtök 13:16 - Hírextra
A Comme si de rien n'etait című, júliusban megjelent második albumával nagy sikert aratott Bruni kedden a Later Live with Jools Holland című zenei showműsor vendége volt. Az elegáns sötét nadrágkosztümöt viselő francia first lady a pódiumot olyan zenei kiválóságokkal osztotta meg, mint a Metallica és a Kings of Leon.

Holland Bruni mellé ülve, a zongora mellett faggatta őt arról, hogyan egyezteti össze a férje oldalán betöltött szerepét zenészi életével. "Nem igazán keverem ezeket össze. Különválasztom őket. Játszom a zenémet, aztán elkísérem a férjemet, ha szüksége van rám" - válaszolta, majd elárulta, hogy Sarkozy "nagyon aranyos", meghallgatja minden kétségét, és akkor sem húzza fel magát, ha az éjszaka közepén zavarja a játékával.

A kamera előtt a Tu es ma came-ot adta elő kissé rekedtes hangján. "Te vagy a kábítószerem, te vagy a zsánerem, te vagy a csésze teám" - fordította le a címet a műsorvezető kérésére, aki arról is kíváncsiskodott, hogy átélt-e ilyen szenvedélyes szerelmet életében. "Igen, persze" - válaszolta habozás nélkül Bruni és visszakérdezett. Holland nevetve vallotta be, hogy "Most is".
A műsor hosszabb verzióját a BBC 2 adja le pénteken 23.35-kor
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását