2024. május 3. - Tímea, Irma

Nevetési villágrekord kísérlet

Budaörsi Vígasságok néven egésznapos kulturális rendezvényt tartanak szombaton Budaörsön, ahol egyúttal az egyszerre legtöbbet nevető emberek országos rekordját is fel kívánják állítani - közölte a főszervező szerdán az MTI-vel.
2008. szeptember 17. szerda 11:10 - Hírextra
Selmeczi Ágnes elmondta, hogy a rekordkísérlet színhelye délben a Templom tér lesz, ahová máris 1200-an jelentkeztek előzetesen, de várhatóan több ezren gyűlnek majd össze erre az alkalomra. Az egyidejű kacagást a Hahota Klub tíz, jógában is jártas nevetésspecialistája vezényli majd, s a jókedvről többi között Nacsa Olivér humorista gondoskodik.

A nap egyéb programjai közül is több jókedvre derítheti majd az ide látogatót. Ilyen lesz például a Szertár Kávézóban bemutatott "Nem létező tárgyak tárlata" Buzás Mihály rendezésében: itt olyan fogalmakat jelenítenek meg, mint a például a fészkes fene, a radai rosseb vagy a Deákné vászna. A közeli Zichy-majorban pedig nevető műtárgyakkal ismerkedhetnek a látogatók. Itt a Budaörsi Művészek Egyesülete és az általuk meghívott művészek mutatnak be jókedvet sugárzó festményeket, szobrokat, ruhákat és fotókat.

A gasztronómia hívei sem maradnak éhesek, mert az Ízek utcájában öt helyi étterem finomságai közül lehet majd válogatni. Lesz itt speciális sváb étel és palóc gulyás bográcsban. Bemutatkozik az ország legnagyobb vattacukor-készítő kisiparosa is, óriásra duzzasztott csemegéjével. A színpadon fellép a Duna Színház, a 4 For Dance együttes, este pedig kabaré szórakoztatja majd a nagyérdeműt a Templom tér színpadán.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását