2024. április 25. - Márk

Talmácsi sikeres műtétje

Sikeres kézműtéten esett át Talmácsi Gábor: a gyorsaságimotoros-világbajnokságon a 125 kcm-esek között címvédő magyar versenyzőt Indianapolisban operálták meg.
2008. szeptember 16. kedd 17:26 - Hírextra
A csapattól származó információk szerint Talmácsi szétnyílt sajkacsontját dr. Tim Dicke kézspecialista műtötte meg hétfőn az Indiana Orthopaedic Hospital-ban, mely kifejezetten a profi sportolók ellátására szakosodott.

A gyorsabb gyógyulás érdekében egy úgynevezett Herbert-csavarral rögzítették a törött csontot, majd a jövő hét végén esedékes Japán Nagydíjig gipszet kapott a világbajnok. A műtét altatás alatt zajlott le és a tájékoztatás szerint minden jól alakult.

A gipszet Talmácsi kezéről jövő csütörtökön veszi le Claudio Costa, a MotoGP hivatalos orvosa, majd folytatja a kezelést annak érdekében, hogy a magyar versenyző már Motegiben is rajthoz tudjon állni.

A magyar klasszis, aki jelenleg a harmadik a vb-pontversenyben, pénteken az Indianapolisi Nagydíj első időmérő edzésének elején elesett és megsérült, eltört a bal kezében a sajkacsont.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását