2024. április 28. - Valéria

Részletesebb tájékoztatást vár a városvezetés a BKV tanácsadói szerződéseiről

Részletesebb, kidolgozottabb, egyértelműbb és olvashatóbb előterjesztést kell készítenie a BKV vezetésének az elmúlt három év tanácsadói szerződéseiről a Főpolgármesteri Kabinet részére - tudta meg az MTI a testület kedd délutáni ülésének résztvevőitől.
2008. szeptember 16. kedd 21:07 - Hírextra
Tájékoztatásuk szerint a városvezetés konkrétumokat tartalmazó kiegészítéseket igényelt az anyag kapcsán, amely jelenlegi formájában jórészt csak neveket tartalmazott, sok esetben azokat is alig olvashatóan.

A tanácsadói szerződésekről áprilisra kért tájékoztatást a Fővárosi Közgyűlés. A kabinet elé most benyújtott, összegzés nélküli tájékoztatóban a szerződés tárgyaként többnyire csak annyi szerepelt, hogy tanácsadói, szakértői tevékenység.

A BKV 2006-ban 350 millió forintot fizetett ki tanácsadásra. A múlt év eleje és ez év márciusa között a tanácsadói szerződések összértéke 3 milliárd forint körüli volt. Ténylegesen ennél jóval kevesebbet, tavaly 600 millió körüli, az idén márciusig pedig 200 millió forint körüli összeget fizettek ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását