2020. október 23. - Köztársaság kikiált., Gyöngyi

Ütközés – érdekes úttartás kamion nyommal

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai a szeptember 11-én délben végzett közúti ellenőrzésük során Miskolc belvárosában arra lettek figyelmesek, hogy egy autós érdekes úttartással közlekedik. A sofőr job
2008. szeptember 12. péntek 12:46 - Hírextra
Feltehetően egy nagy kerekű járművel ütközhetett, mivel annak gumija rá volt égve a személygépkocsi karosszériájára.

A rendőri intézkedés során kiderült, hogy a 38 éves taktaharkányi N. Z.
bűncselekményi kategóriát meghaladó mennyiségben fogyasztott alkoholt. A férfit a Miskolci Rendőrkapitányságon újabb mintavételre előállították, ahol a tényszerű alkoholfogyasztás mellett bebizonyosodott az is, hogy az M30-as autópályán ő ment neki egy tehergépkocsinak, s amikor annak sofőrje rendőrt akart hívni a taktaharkányi férfi szó nélkül tovább hajtott.

Miután a rendőrök jogosítványát elvették N. Z.-t elengedték, hiszen törvényes jogai szerint szabadlábon védekezhet az ellene indított eljárás során. A rendőrségen azonban felhívták a figyelmét arra - mivel ő nem ülhet a volán mögé -, hogy telefonján kérjen segítséget, hogy hátrahagyott személygépkocsiját valamely ismerőse fuvarozza haza. A
38 éves férfi nem fogadta meg az intést, azaz jogosítvány nélkül és ittasan a volán mögé ült, kisvártatva Miskolcon újabb közlekedési balesetet okozott. Személyi sérülés most sem történt, N. Z.-t viszont újra előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol ittas járművezetés miatt újabb büntető eljárást indítottak vele szemben.

Ezek után N. Z. már belátta, hogy nem tud egyedül haza menni.
Forrás: B-A-Z MRFK
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását