2024. április 23. - Béla

Közlekedési hírek

a FŐVINFORM legfontosabb hírei, most indulóknak.
2008. szeptember 12. péntek 08:47 - Hírextra
A BKV a közelmúltban mintegy 700 változást vezetett be a közösségi közlekedésben, így módosult a számozás, a hálózat, a menetrend és végállomási rend, a metrók és a felszíni járatok összehangolása.

Baleset-Jelzőlámpahiba-Forgalom

Lassú a haladás a SOROKSÁRI úton, majd tovább a Közraktár utcában a Pesti alsó rakpart felé, a Belvárosban a ROOSEVELT tér közelében, az ALAGÚTBAN, valamint a PETŐFI hídon mindkét irányban és a MARGIT híd – Margit körút útvonalon.

Telítettek a sávok a BÉCSI úton, BUDAÖRSI úton és a KEREPESI úton a városközpont felé, a MOSZKVA tér közelében, valamint a Krisztina körút – Attila út útvonalon.

Sötétek a jelzőlámpák a XVIII. kerületben a NAGYKŐRÖSI úton a Nemes utcánál, vezessenek fokozott figyelemmel!

Főbb Hírek

A IX. kerületben a TŰZOLTÓ utcát lezárják 10 órától a Lenhossék utca és a Márton utca között betonozás miatt.

A HŰVÖSVÖLGYI úton továbbra is irányonként egy sávban haladhat a forgalom a Versec sor és a Furulya utca, valamint a Kuruc utca és a Szerb Antal utca között.

A 31-es főút bevezető szakaszán a PESTI úton, Zuglóban a NAGY LAJOS király útján és Angyalföldön a RÖPPENTYŰ utcában napközben javítják az útburkolatot, munkagépekkel okoznak útszűkületet.

Újpesten a BAROSS utcát felújítják a Fóti út és az Erdősor út közötti szakaszon, ezért útszűkületekre, esetenként jelzőőrös forgalomirányításra kell számítani.

A IX. kerületben a KŐBÁNYAI úton felújítják a villamospályát a Könyves Kálmán körút és a Kőbányai út 21. szám közötti szakaszon. A 28-as villamosok megosztva, a 62-es szerelvények rövidített útvonalon viszik az utasokat.

A XVII. kerületben a FERIHEGYI úton a Pesti út és a Kaszáló utca között közművet javítanak, ezért útszűkületre kell számítani.

Soroksáron a GRASSALKOVICH út szervizútját felújítják a Batthyány utca és a Fodrász utca között.
Forrás: FŐVINFORM
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását