2024. május 3. - Tímea, Irma

Szezonnyitó klubtorna

Akárcsak tavaly ilyentájt, ezúttal is Szeged ad otthont annak a nagyszabású, e hétvégi nemzetközi férfitornának, amellyel gyakorlatilag megkezdődik a hazai vízilabdaidény.
2008. szeptember 11. csütörtök 15:43 - Hírextra
A Turbo-Diapolo Kupáért kiírt, péntektől vasárnapig tartó idei sorozatban három magyar élcsapat - a bajnoki címvédő Vasas, az ob I legutóbbi bronzérmese, a Honvéd és a honi pontvadászatban negyedikként zárt házigazda Szeged - mellett indul a román bajnok Nagyvárad és az egyik orosz elitalakulat, a Dinamo Moszkva.

A tavalyi győztes Jug Dubrovnik és a második helyezett, szintén horvát Mladost Zagreb ezúttal nem vesz részt a csongrádi rendezvényen, ennél fogva a múlt évi dobogósok közül a harmadik Honvéd képviseli a folyamatosságot.

Az persze kérdés, hogy a korábbi évek sikercsapata, az alaposan megfiatalított Kőér utcai társaság mire megy most a vetélytársakkal, különösen a hazai riválisokkal, még ha a Vasas és a Szeged pekingi olimpiai bajnokai - Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Varga Dániel és Varga Dénes, illetve Varga Tamás - közül vélhetően egyik sem száll vízbe, miközben - a válogatott honlapjának értesülése szerint - a Honvéd immár kétszeres ötkarikás aranyérmes hálóőre, Gergely István Szegeden is védeni fog, miután ő rövidebbre fogta az amúgy jól megérdemelt pihenőjét.
A nemzetközi torna programja:
péntek:
10:30 ó: Szeged-Beton VE - Domino-Honvéd
12 ó: Nagyvárad - TEVA-VasasPlaket
16:30 ó: Dinamo Moszkva - Domino Honvéd
18 ó: Szeged-Beton VE - TEVA-VasasPlaket
szombat:
9:30 ó: TEVA-VasasPlaket - Domino-Honvéd
11 ó: Nagyvárad-Dinamo Moszkva
16:30 ó: Szeged-Beton VE - Nagyvárad
18 ó: Dinamo Moszkva - TEVA-VasasPlaket
vasárnap:
9:30 ó: Nagyvárad - Domino-Honvéd
11 ó: Szeged-Beton VE - Dinamo Moszkva
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását