2024. március 29. - Auguszta

Megtalálták az elveszett izraeli kislány holttestét?

A Jarkon-folyóban, egy bőröndben rábukkantak csütörtökön annak a négyéves kislánynak a holttestére, akinek eltűnése hetek óta a figyelem középpontjában állt Izraelben.
2008. szeptember 11. csütörtök 18:50 - Hírextra
Rose Pizemnek, aki Franciaországban látta meg a napvilágot, májusban veszett nyoma. A rendőrségi búvárok már hetek óta keresték a folyóban a kislányt.

A rendőrség meggyőződése szerint a gyerekkel saját nagyapja végzett, aki egyben Rose édesanyjának az élettársa. A férfi először azt mondta, hogy egy bőröndbe gyömöszölte a holttestet, majd a folyóba dobta, ám később visszavonta a rendőrségen tett vallomását.

"A nyomozás eredményeként csütörtök délután előkerült a kislány holtteste" - jelentette be David Kohen, az izraeli rendőrség vezetője, miután kinyitották a vörös bőröndöt. Mint hozzátette, további vizsgálatok szükségesek az áldozat azonosításához.

Izrael három vezető tévécsatornája megszakította adását, hogy helyszíni riportban számoljon be a leletről, miközben a rendőrök átrakták a bőrönd tartalmát egy fekete műanyagzsákba, hogy igazságügyi orvosszakértői vizsgálatra küldjék az áldozat földi maradványait.

A feltételezett tettes fia és Rose anyja tinédzserként házasodott össze Franciaországban, miután az asszony világra hozta a kislányt. Amikor a házaspár Izraelbe látogatott, a nő beleszeretett apósába és hozzáköltözött.

Rose apjával visszatért Franciaországba, ám az asszony a francia bíróság döntése értelmében magához vehette a kislányt.A nagyapa ügyvédje arról tájékoztatta néhány héttel ezelőtt az újságírókat, hogy a férfi dührohamában ölte meg a kislányt. A férfi és a kislány anyja őrizetben van. Az eset viszont, amely hetek óta az izraeli média érdeklődésének homlokterében áll, országos vitát robbantott ki a gyermekbántalmazásról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását