2024. május 5. - Györgyi

Benősült Sarkozy fia

Megnősült Nicolas Sarkozy francia elnök - első házasságából született - kisebbik fia, aki apja nyomdokában maga is politikusi pályára lépett.
2008. szeptember 11. csütörtök 05:00 - Hírextra
A 21 éves Jean Sarkozy a Darty nevű áruházlánc alapítójának lányát, Jessica Sebaount vette el, akivel még egyetemi tanulmányaik idején ismerkedtek meg. Az esküvőt szűk körben tartották szerdán az egyik párizsi előváros, a Sarkozy-família fellegvárának számító Neuilly-sur-Seine polgármesteri hivatalában.

Jessica zsidó származású és néhány hónapja híre terjedt, hogy Jean Sarkozy maga is át akar térni a zsidó vallásra. Júliusban elbocsátották állásából a Charlie Hebdo szatirikus hetilap veterán karikaturistáját, Sinét a vélt áttéréssel kapcsolatos durva karikatúrája miatt.

A francia elnöknek két fia született Marie-Dominique Culiolival, egy korzikai gyógyszerész lányával kötött házasságából: 1985-ben Pierre, 1987-ben pedig Jean. Az államfőnek van egy 11 éves fia második feleségétől, Céciliától is.Carla Bruni énekesnővel kötött házassága a harmadik Nicolas Sarkozynek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását