2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Sárospatakon nem lesz utcai vedelés

Néhány kivételtől eltekintve tilos a szeszesital-fogyasztás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sárospatak közterületein, a rendelet október 15-én lép hatályba a településen. Hörcsik Richárd polgármester tájékoztatása szerint Sárospatak képviselő-testülete a kö
2008. szeptember 10. szerda 07:24 - Hírextra
Hozzátette: a cél az, hogy a városképi, idegenforgalmi és közbiztonsági szempontok figyelembe vételével szabályozzák a közterületen történő alkoholfogyasztás rendjét.

Mint mondta: a szabályozás alapján tilos szeszes italt fogyasztani Sárospatak közterületein, ugyanakkor ez nem vonatkozik az érvényes közterület-használati és működési engedéllyel rendelkező vendéglátó egységek teraszára, előkertjére, kitelepülésének területére, illetve az engedéllyel szervezett és engedéllyel rendelkező rendezvény területére az esemény ideje alatt, valamint szilveszteri időszakban (december 31-én 18.00 órától a következő év január 1-jén 6.00 óráig).

Megjegyezte: aki a tilalmat megszegi, szabálysértést követ el, amiért 50 ezer forintig terjedő pénzbírsággal is sújtható.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását