2024. április 30. - Katalin, Kitti

Ingyenes többdimenziós ultrahangvizsgálat kismamáknak

Ingyenesen vehetnek részt - az egyébként 10-15 ezer forintba kerülő - többdimenziós ultrahangvizsgálaton a kismamák csütörtökön, pénteken és szombaton Budapesten.
2008. szeptember 10. szerda 15:55 - Hírextra
A szűrővizsgálat a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának háromnapos nemzetközi továbbképzéséhez kapcsolódik és a Sonarmed Kft. jóvoltából ingyenes - tudatta az egészségügyi intézmény.

A többdimenziós ultrahang közelebbi kapcsolatot teremt a szülők és gyermekük között, mivel olyan látványos képet mutat a kicsiről, hogy akár még az arca is kivehető. Látni, amint mosolyog vagy szopja az ujját. Tudományos értéke pedig az, hogy segít a magzat anatómiai eltéréseinek felismerésében és bizonyos kóros folyamatok megismerésében - mondta az MTI-nek Belics Zoltán szülész-nőgyógyász, ultrahang-specialista.

A kismamák a többdimenziós ultrahangvizsgálatra a 06-20/4747-087-es telefonszámon kérhetnek időpontot. A szűrésre csütörtökön és pénteken délután két és hat óra között a Zenetudományi Intézetben (I. kerület, Táncsics Mihály utca 7.), szombaton délután egy és öt óra között az I. kerületi Polgármesteri Hivatal aulájában (I. kerület, Kapisztrán tér 1.) kerül sor.
A vizsgálatokat a nemzetközi továbbképzésen résztvevő világhírű professzorok, nemzetközileg elismert szülész-nőgyógyászok végzik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását