2024. május 3. - Tímea, Irma

Megtámadták Noel Gallaghert

Noel Gallaghert, az Oasis frontemberét az együttes hétvégi torontói koncertjén megtámadta egy, a nézőtérről a színpadra behatoló személy. Az énekes-gitáros elesett, rázuhant az egyik hangfalra, s valószínűleg eltört a bordája. Gallaghert kórházba szállíto
2008. szeptember 9. kedd 06:16 - Hírextra
Nem kizárt az sem, hogy a brit rockzenésznek ínszalagszakadása van - számolt be az esetről hétfőn a zenekar honlapja. Az V. torontói fesztiválon történt incidens következtében valószínűleg elmarad az együttes keddre meghirdetett koncertje az Ontario állambeli Londonban. Az Oasis észak-amerikai turnéja eredetileg pénteken fejeződött volna be New Yorkban.

A negyven esztendős Gallagher éppen az egyik híres Oasis-dalt, a Morning Gloryt adta elő a 25 ezer fős közönség előtt, amikor a színpadra behatoló ember - egy harminc év körüli férfi - hátulról a földre lökte. A támadót a biztonsági őrök a földre teperték, s őrizetbe vették. Liam Gallaghert, az Oasis gitárosát erővel kellett visszatartani attól, hogy bátyja támadójára vesse magát.

A támadás után az Oasis levonult a színpadról, majd néhány perc elteltével - Noel nélkül - a Wonderwall című szám előadásával folytatta a fellépést. Az incidenst a nézőtéren filmre vette valaki, s elküldte a YouTube honlapnak.Több mint 50 millió eladott CD-vel az Oasis az egyik legsikeresebb brit rockbanda.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását