2024. április 27. - Zita

Gázpalack robbant fel a hajnalban

Kigyullad egy családi ház vasárnap hajnalban, néhány perccel fél kettő előtt Székesfehérváron az Újhegyi utcában - értesült a HavariaPress.
2008. szeptember 8. hétfő 09:23 - Hírextra
A tűz nagyságát és kiterjedését jól példázza, hogy Maroshegy zártkertes részében keletkezett lángokat már a Balatoni úti felüljáróról is lehetett látni. A kiérkező tűzoltók megállapították, hogy az ezer négyzetméteres telken egy kalyiba, egy fémborítású melléképület, továbbá építési faáruk és szigetelőanyagok égtek. A tűzre egyébként egy férfi figyelt fel, aki ott lakott, és éppen az udvaron aludt, amikor a füstszagra felébredt és sikerült még időben kimenekülni a lángban álló telekről. A férfi kisebb égési sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A tűzoltók kiérkezése után nem sokkal a telek túlsó oldalán lévő fémborítású melléképületben felrobbant egy PB-gázpalack, de a robbanástól szerencsére senkinek sem esett baja. A kalyiba, a telken tárolt faáru és szigetelőanyagok a lángok martalékává váltak. A tüzet az utómunkálatokkal együtt több, mint három órás munkával tudták megfékezni a tűzoltók.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását