2024. május 4. - Mónika, Flórián

Az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alelnökének közleménye

A MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezet alelnökeként csatlakozva az MSZP elnökségéhez, kiállok a miniszterelnök-pártelnök által megfogalmazott javaslatok mögött, és határozottan támogatom a gazdasági és társadalmi versenyképességet szolgáló elképze
2008. szeptember 5. péntek 18:35 - Hírextra
Az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei alelnökként vallom: a Megegyezés címmel nyilvánosságra hozott elképzelések egyszerre szolgálják valamennyiünk érdekét. Ezek ugyanis lehetőséget teremtenek arra, hogy úgy javítsuk a gazdasági versenyképességet, hogy megőrizzük a szociális biztonságot is.

Az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezetei számára ezért fontosak és támogatandóak az adócsökkentést, a foglalkozás növelését, a gazdaság kifehérítését, az oktatás minőségének javítását, a szociális biztonság erősítését, valamint az országon belüli esélykiegyenlítést szolgáló javaslatok.
Az MSZP álláspontja egységes, és a párt szervezetei támogatják azt a most zajló párbeszédben. Továbbra is az ország hosszú távú érdekeit szem előtt tartva, a megegyezés szándékával képviseljük a szocialisták álláspontját.

Támogatom a pártelnök kezdeményezését, hogy az MSZP közvetlen egyeztetést kezdjen az SZDSZ-el annak érdekében, hogy együtt alakítsunk ki olyan programokat, így például az adójavaslatok végleges formáját, amelyeket a parlamentben a többség támogat majd. Ennek támogatására kérjük a megye szocialista országgyűlési képviselőit.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ocsabika orsós csabika
2008. szeptember 21. 14:04
szarapova-harapova, te meg bizonyára egy zsid-kom-cig-váladék vagy a felsoroltak testhajlataiból... :)
(pfoj!)
sharapova2008
2008. szeptember 21. 11:51
saxo!Bizonyára Magyar Gárda tag vagy,ha nem,lépj be,biztosan bevesznek,megszolgálod...
saxo
2008. szeptember 20. 17:51
sharapova2008.

Visszaértél Moszkvából, Jolánka? Üdvözlünk itt, szép magyarhonban...!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását