2024. április 29. - Péter

Sundin még nem tudja mi lesz

Hamarosan kezdődik a felkészülési időszak az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), Mats Sundin azonban még nem döntötte le, hogy vállal-e még egy szezont.
2008. szeptember 4. csütörtök 07:37 - Hírextra
37 éves svéd hokis bizonytalan azt illetően, hogy teste kibír-e még egy fárasztó idényt.
"A rajt előtt döntök a jövőről, de még az sincs kizárva, hogy mint sokan mások előttem, csak szezon közben lépek először jégre. Ha úgy érzem, nincs már erőm, akkor visszavonulok" - mondta a skandináv klasszis, aki edzésben és saját állítása szerint jó fizikai állapotban van.

"Tegnap is korcsolyáztam és nagyon élveztem. Imádok jégkorongozni, ötéves korom óta csinálom, a kérdés csak az, hogy még mindig tudom-e űzni a legmagasabb szinten" - fogalmazott.

Sundin jövője az elmúlt hónapokban állandó téma volt a kanadai és a svéd sajtóban, a hírek szerint több NHL-csapattól is kapott ajánlatot, többek között a Toronto Maple Leafstől is, amelyet 13 szezonon át vezetett.

"Nagyon megtisztelő ez az érdeklődés, de még nem tudom, hol folytatom, ha egyáltalán folytatom" - mondta ezzel kapcsolatban az olimpiai és világbajnok hokis.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását