2024. május 22. - Júlia, Rita

Női Mozgásfesztivál

Immár tizedik alkalommal rendezik meg a Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztivált szeptember 14-én 10 órától a Millenáris Parkban.
2008. szeptember 4. csütörtök 13:27 - Hírextra
A "Mozgás, szórakozás, egészségmegőrzés egy helyen" szlogenű rendezvény sajtótájékoztatóján elhangzott: cél az átlagos külsejű és a mozgást távolról szemlélő hölgyekben - és rajtuk keresztül családjukban - kedvet ébreszteni az aktív életmód iránt.

Salga Péter, a szervező Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkára emlékeztetett arra, hogy a magyar lakosság csupán kilenc százaléka sportol rendszeresen, nekik is mindössze egynegyedük nő.
A mozgásfesztiválon bárki részt vehet, és mint egy hatvanféle mozgásformát próbálhat ki ingyenesen a sportjátékok mellett az aerobictól a kick-boxon keresztül a stretchingig. Újdonságként idén már callanetics, pilates és retro-dance is szerepel a kínálatban.

A mozgásban olyan profi oktatók segítik az érdeklődőket, mint Geszler Dorottya, az aerobic világbajnok Pécsi Sasok, valamint a Madách Musical Tánciskola tanárai és növendékei. A látogatók fittségi állapotfelméréseken, szaktanácsadáson, bemutatókon és előadásokon is részt vehetnek.
A szervezők - akik 5000 résztvevőre számítanak - gondoltak a gyermekekre is, akiket ügyességi és sorversenyekkel, labda-, és logikai játékokkal várnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását