2024. május 2. - Zsigmond

KÖZLEMÉNY

AZ ORSZÁGOS KÖZÉLETI TÁRSAS KÖR FELSZÓLÍTJA A POLITIKAI KÖZÉLET SZEREPLŐIT, HAGYJANAK FEL A FOLYAMATOS, EGYMÁST ÉS AZ ORSZÁGOT LEJÁRATÓ HATALMI ACSARKODÁSSAL.AZ ORSZÁG NEMZETKÖZI STABILITÁSA ÉRDEKÉBEN, NE SÁRDOBÁLÁSSAL, EGYMÁS LEJÁRATÁSÁVAL ÉS LEGYŐZÉSÉNE
2008. szeptember 4. csütörtök 15:54 - Hírextra
Tarthatatlan és elfogadhatatlan az a viselkedés, melyet a koalícióból kihátráló SZDSZ vezető politikusai Fodor Gábor, de legfőképpen Horn Gábor képvisel.

Nem lehet egy országot folyamatosan zsarolni egy 2 százalékos pártnak, de egyáltalán senkinek sem. Főleg nem olyanok személyében akiknek erre semmilyen erkölcsi alapjuk nincsen, hiszen aktív cselekvő részesei voltak a kormány korábbi tevékenységének.

A felelős politikus nem dühből, nem bosszúból cselekszik, hanem ésszel-értelemmel. Ők nem azok!
Felszólítjuk az SZDSZ elnökét és ügyvivőjét, hogy világos és következetes magatartást tanúsítva, vagy szavazzák le az MSZP adó és költségvetési programját, vagy álljanak félre és ne folytassák tovább ezt a politikai szélhámosságot, ámokfutást!

Az országnak, ma nyugalomra és stabilitásra van szüksége és nem ilyen "hordószónok" politikusukra, akiknek semmi nem drága, ha nekik már nincsen mit veszteniük!
Őket a NÉP leszavazta! Semmilyen felhatalmazásuk nincsen, csupán egy papírjuk van, aminek a neve: parlamenti mandátum.

Ne éljenek vele tovább vissza!!
Kiadó: Országos Közéleti Társas Kör
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását