2024. április 25. - Márk

Javult a focista állapota

Kedd éjszaka lényegesen javult Gahwagi Nebilnek, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Diósgyőri VTK játékosának állapota, aki csapata keddi edzésén lett rosszul, majd vesztette el eszméletét.
2008. szeptember 3. szerda 09:34 - Hírextra
Amint azt Horváth Ferenc, a DVTK technikai munkatársa az MTI-nek elmondta: a 19 éves futballista állapota kedd éjszaka lényegesen javult, nyugodtan töltötte az éjszakát és megszűnt a fejfájása. Gahwagi csütörtökön terheléses vizsgálaton esik át, és ha nem lépnek fel komplikációk, pénteken elhagyhatja a Diósgyőri Kórházat. Ezt követően 2-3 hét pihenőt kap, majd ez után kezdheti el óvatosan az edzéseket.

Gahwagi kedden tréning közben rosszul lett, összeesett és elvesztette az eszméletét. A futballistát futás közben érte a baj, a mentők öt percen belül a helyszínen voltak, megmérték a vércukorszintjét, amely normális volt, de mivel a pulzusa nehezen volt tapintható, és erősen vert a szíve, a belgyógyászatra szállították.

A diósgyőriek játékosa nyáron az NB III-as Tisza Volán Szeged együttesétől igazolt Miskolcra. A középpályás augusztus 20-án ünnepelte 19. születésnapját, és eddig nem játszott egyetlen percet sem a DVTK-ban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását