2024. április 27. - Zita

Gyerek ARC pályázat

Első ízben a 6-14 éves korosztálynak is meghirdette képalkotói pályázatát az ARC Művészeti és Szolgáltató Kft.
2008. szeptember 3. szerda 17:45 - Hírextra
A felhívásra olyan pályamunkákat várnak a fiataloktól, amelyen azt ábrázolják, hogy számukra mi a legjobb dolog a világon. A pályázók rajzolhatnak, festhetnek, de elkészíthetik digitális technikával is művüket egy A4-es fekvő formátumú rajzlapra. A beküldés határideje szeptember 15.
Jelentkezési lap és további információ a www.arcmagazin.hu című honlapon érhető el.

A beküldött munkákból öt tagú zsűri - Geszti Péter az ARC egyik alapítója, Lugosi Viktória író, Majoros Zita képzőművész, Till Attila műsorvezető, Böröcz László galériavezető - választja ki azt a legfeljebb ötvenet, amelyet október harmadikától Budapesten a IX. kerületi Ferenc-napi búcsún állítanak ki a Bakáts téren. Ezenkívül más értékes nyereményeket is kap a két kategória (6-10, illetve 10-14 éves) 3-3 nyertes alkotója - tudatták a pályázat kiírói.

Az ARC Művészeti és Szolgáltató Kft. 2000 óta foglalkozik kreatív pályázatok lebonyolításával és a legjobb pályaművek kiállításával. Elismerést és ismertséget az évente bemutatott ARC kiállítással váltott ki, amelyen idén több mint hatvan óriásplakátot, fotókat, képregényeket, egyperces filmeket, valamint kilencven egyéb plakátot láthatnak az érdeklődők.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását