2019. december 14. - Szilárda

Gördeszkás gyorshajtó

Gyorshajtó gördeszkás kiléte után nyomoz a rendőrség Németországban, mert be akarja vonni a jogosítványát - autóra szólót.
2008. szeptember 3. szerda 14:07 - Hírextra
Az illetőt videóra vették cimborái, amint 100 kilométeres sebességgel száguldott egy autósztrádán. A férfi persze nem emelkedőn produkálta ezt, még csak nem is vízszintes szakaszon, hanem meredek lejtőn. Viszont elég hosszan: 3 kilométert gördeszkázott, aztán lepattant járművéről és elinalt.
A filmecske felkerült az internetre. Jól kivehető, hogy a startkor a gördeszkást egy kocsi vezeti, illetve gyorsítja fel, annak hátuljába kapaszkodik a sisakos, védőruhás férfi, aztán elengedi és szabadon száguld, miközben cimborái több autóval fedezik.

A rendőrség már kapott lakossági bejelentéseket az illető valószínű kilétéről. Feltehetően hivatásos kaszkadőr a sisakban felismerhetetlen férfi.

Ha megkerül, a rendőrség a közlekedés biztonságának veszélyeztetése okán indít ellene eljárást és mivel gördeszkához nem kell jogosítvány, az autóvezetői engedélyét tervezi bevonni, továbbá meg is akarja bírságolni.

A németországi autópályákon ugyan nincs általános sebességmaximum, ám sok veszélyes szakaszon táblákkal korlátozzák a tempót. A gördeszkás egy olyan részen hajtott százzal, ahol óránként 80 kilométer a felső határ.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását