2024. május 2. - Zsigmond

Djokovic tovább szimulál?

Ismét szimulálással vádolták meg Novak Djokovicot, aki háromszor is sérülésre vagy betegségre hivatkozva nyert időt Tommy Robredo ellen az amerikai nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében.
2008. szeptember 3. szerda 10:59 - Hírextra
A 4:6, 6:2, 6:3, 5:7, 6:3-ra végül diadalmaskodó szerb sztár a csípőjét kezeltette a második szettben, később gyomorbántalmakra panaszkodott, majd a bokáját is fájlalta, ami felháborította spanyol riválisát:

"Nekem is voltak fájdalmaim, lefutottam a lábam, égett a talpam, mégsem húztam vele az időt. Ha valaki nem egészséges, akkor ne játsszon. Djokovic minden ápolás után úgy futott, mint a nyúl, így én nem hiszek neki, szerintem csak pihenni akart, ahogy máskor is tette."

Az elmúlt években többen - köztük Roger Federer - is azzal vádolták meg az Australian Open bajnokát, hogy visszaél azzal a szabállyal, mely szerint egy meccsen többször is lehet orvost kérni, ha nem ugyanarról a problémáról van szó.

Djokovic következő ellenfele, az amerikai Andy Roddick némi szarkazmussal taglalta az újságíróknak, hogy ellenfele milyen panaszokkal kérhet majd segítséget:

"Hátizomhúzódás, csípőfájás, görcs, megfázás, madárinfluenza, lépfene, atípusos tüdőgyulladás. Novak vagy mindig túl hamar kér ápolást, vagy ő a világ legbátrabb fickója, hogy így is vállalja a játékot. Döntsék el önök."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását