2024. június 21. - Alajos, Leila

Egyszervolt Budán Egészségfesztivál

A családok, az egészséges életmód és a kultúra egész napos ünnepének nevezik a rendezők az Egyszervolt Budán Egészségfesztivált, amely szombaton lesz a Millenáris Parkban.
2008. szeptember 2. kedd 10:23 - Hírextra
A rendezők - a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) és az Egyszervolt, a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány - a sátrakban pontgyűjtő játékokat szerveznek, az egészség, a táplálkozás, a család, a lelki egészség, az iskolakezdés, a mozgás, és a biztonság témakörében.
A Zöld Színpad, a Langaléta Garabonciások, a Tintaló Társulat lép fel, itt lesz a Mazsola Játszóház és Méhes Csaba pantomimelőadása is.

A Nagyszínpadon ad koncertet Gryllus Vilmos, a Kaláka, a Makám, a Madárdal gyermektáncegyüttes, a Bab Társulat, és a Karaván Família.A Szabad Téren szórakoztatja a legkisebbeket a Csiga-Biga Palota, a Nettrade játszósarok, az Egér parádé, a Mindentjáró malom és körhinta.

Az MDOSZ a fesztivállal párhuzamosan tartja V. Szakmai Napját Meséktől a tudományig címmel a Jövő Házában.A részvétel ingyenes. További információk a programról az egyszervolt.hu/fesztival honlapon találhatók.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását