2024. április 26. - Ervin

Miló Viki a nyelvét tornáztatja

Hétfőtől újabb társ-műsorvezető várja a nézőket, a sportoló igyekszik jó riporter lenni. Nem olyan régen még a ringben drukkolhattunk neki, hétfőtől pedig a Csak Csajok társ-műsorvezetőjeként is bizonyíthat.
2008. augusztus 31. vasárnap 17:42 - Hírextra
Kicsit izgul, mivel nagy rajongója a műsornak, és szeretné, ha ő is a profikhoz hasonlóan tenné fel kérdésit.

- Mindig elégedetlen vagyok önmagammal szemben, igyekszem majd minél jobban utánajárni a témáknak, hiszen nem egyszerű riporterként okos kérdéseket feltenni. Még évekkel ezelőtt a nyíregyházi helyi tévénél volt alkalmam műsorvezetőként is bemutatkozni, de az már régen volt, és teljesen más hangulatban telt. Remélem gyorsan megszokom a környezetet – meséli mosolyogva Viki.

A fiatal, tehetséges sportoló mióta abbahagyta a bokszot, azóta sem pihent egy percet sem.

- Három edzőteremben dolgozom, személyi és boksz edző vagyok, valamint aerobikot is oktataok. Nemsokára jelenik meg két DVD-m, most azon is szorgoskodom. Mindkét lemez hatvan perces lesz, az egyik zsírégető boksz aerobik, a másik pedig alakformáló kung-fu aerobik gyakorlatokat tartlamaz. Készítek hozzá egy rövid oktatórészt is, hogy mindenki tisztában legyen a gyakorlatok hatásairól. Igazából egy ugrálókötél szükséges csak, és bárki neki kezdhet a mozgásnak – mondta az újdonsült edző.

A legtöbben a munka mellett a sportot választják kikapcsolódásnak. Bármilyen meglepő ezzel Viki sincs másképp.

- Engem is ugyanúgy megnyugtat, mint mást. Persze úgy intézem, hogy máshova megyek el, mint ahol dolgozom, eljön velem a barátnőm is, majd beülünk a jakuzziba és beszélgetünk. Mostanában pedig a főzés csínyját-bínját igyekszem kitapasztalni. Néha még becsúsznak bakik, de ettől függetlenül nagyon élvezem, főleg amikor a baráti társasággal együtt készítünk el valami igazán finomat.

Miló Viki azt is elárulta, hogy a zöldségek és citrusfélék mellett rendkívül jó hatással sőt, fogyasztó hatással van szervezetünkre a szex is, amiről akár adásban is szívesen beszélget, mert szerinte sokan nem vallják be, de mindenkit érdekel ez a téma.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását