2024. április 26. - Ervin

Kiss Ramóna botrányos eljegyzése

Kiss Ramóna nem jelentette be ceremoniális körülmények között családjának, hogy eljegyezték, így mind a távoli, mind a közeli rokonok újságból értesültek a hírről.
2010. július 21. szerda 08:31 - HírExtra
Kissé sértődötten hívta fel nagymamája Kiss Ramónát pár napja, mondván, soha nem gondolta volna, hogy imádott unokája eljegyzéséről egy idegentől kell értesülnie. Cserbe a Barátok közt sztárja sem jutott a csodálkozástól, hiszen ő maga sem tudott arról, hogy barátja, Tóth Norbert megkérte a kezét.

– Kiderült, a barátnője hívta fel a mamámat, miután egy magazin címlapján olvasta mindezt. Az igazság az, hogy az újságíró félreértette Norbi szavait. Valóban sokszor beszéltünk már a közös jövőről, ám a lánykérés még várat magára – mondta a Borsnak Rami, akit az egész történetben csak az zavart, hogy a családtagoknak és a barátoknak magyarázkodnia kellett. – A nagymamám után több ismerősöm is megkeresett telefonon. Mindenkit azzal nyugtattam meg, hogyha lesz eljegyzés, akkor időben és én magam szólok majd nekik – jelentette ki határozottan a sorozat Szentmihályi Zsófija.

A színésznő és focista kedvese kapcsolata azóta téma újra a médiában, mióta kiderült: Tóth Norbert a Pápa csapatához igazolt. Az ijesztő távolság ellenére a fiatalok nem félnek, úgy vélik, az alig kétszáz kilométer leküzdhető, ha Norbi hetente kétszer hazalátogat, és Ramóna mindeszt viszonozza, amikor csak munkája engedi.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását