2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Tíz drogos bukott le a SZIN-en

A fesztivál szerdán kezdődött a nulladik nappal, akkor csak egy hasonló esetük volt az egyenruhásoknak. Tíz fiatal ellen indult eljárás kábítószer miatt a Szegedi Ifjúsági Napok első napján. A fesztivál szerdán kezdődött a nulladik nappal, akkor csak egy
2008. augusztus 29. péntek 11:39 - Hírextra
Tíz fiatal bukott le valamilyen kábítószer miatt a Szegedi Ifjúsági Napok első napján. A beléptetéskor vagy már rendezvényen igazoltatták őket, amikor előkerültek a gyanús növényi törmelékek. Az elvégzett gyorstesztek után beigazolódott a gyanú, hogy valóban drogról van szó.

Emellett lopás miatt is intézkedniük kellett a rendőröknek, egy sátorból ugyanis valaki elvitt több holmit és személyes papírokat. Ebben az ügyben már nyomoznak.

Ahogy a nulladik napon, az első hivatalos fesztiváli napon is érkezett bejelentés csendháborítás miatt. 12-en is panaszkodtak a zajra. A rendőrség minden esetben értesítette a szervezőket, akik mérőkocsikat küldtek az érintett helyekre. Néhány esetben valóban a határérték feletti volt a zajterhelés, ott szervezők azonnal lehalkították a zenét.

Az idén negyvenéves SZIN szerdán reggel nyitotta meg kapuit. A nulladik napon két embert állítottak elő a rendőrök: egyiküket kábítószer miatt, egy másikat pedig azért mert botrányosan viselkedett. A fesztiválon vasárnap hajnalig több mint 200 külföldi és hazai fellépő szórakoztatja a látogatókat a 11 hektáros Újszegedi Partfürdőn.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását