2024. április 25. - Márk

Megint felgyújtották a szocikat

Felgyújtották vasárnapra virradóra az MSZP egyik irodáját Pécsett - közölte a párt városi irodavezetője az MTI-vel.Az ismeretlenek betörték a Pécs Meszes városrészében található iroda ablakát, azon gyúlékony anyagot locsoltak be és meggyújtották.
2008. május 25. vasárnap 14:44 - Hírextra
Az ismeretlenek betörték a Pécs Meszes városrészében található iroda ablakát, azon gyúlékony anyagot locsoltak be és meggyújtották. Az irodahelyiségben bútorok és iratok égtek el, s a falak is megrongálódtak - mondta el Fuchs Gábor, a párt városi irodavezetője.

A rövid időn belül a helyszínre érkezett tűzoltók megfékezték a lángokat, senki sem sérült meg, de egyelőre nem tudni, mekkora kár keletkezett az ingatlanban.

Bókay Endre erőszakos támadásnak nevezte a történteket az MTI-hez eljuttatott közleményében, és hangsúlyozta: ez az aljas akció is a több mint hat éve elindult folyamatnak a következménye.

"Amióta ugyanis a Fidesz a 2002-es választásokat elvesztette, még soha nem ítélte el az ilyen terrorcselekményeket. Hallgatása bújtatott támogatást nyújt az ilyen és hasonló eseményekhez" - írta a politikus.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását