2024. május 5. - Györgyi

Lányok futtatóit vettek őrizetbe Kecskeméten

Kitartottság bűntettének alapos gyanúja miatt 12 elkövetőt vettek őrizetbe csütörtökön; a házkutatások során nagy értékű személygépkocsikat, kábítószernek minősülő tablettákat és kényszerítő eszközöket foglaltak a rendőrök. A két éve tartó nyomozásról pén
2008. augusztus 29. péntek 13:11 - Hírextra
Bács-Kiskun megyében a rendőrség és az ügyészség szorosan együttműködött a nyomozás során - mondta Kopasz Zsolt, a Kecskeméti Városi Ügyészség vezetője, aki ennek magyarázatául kifejtette: a nehéz bizonyítást igénylő ügyben széles körben kell adatokat gyűjteni ahhoz, hogy a bíróság előtt megfelelően bizonyítani lehessen a bűncselekményt.

Kriston Róbert őrnagy, a Kecskeméti Rendőrkapitányság felderítő osztályának a vezetője beszámolt arról, hogy egy üzletszerű kéjelgést folytató nő feljelentése alapján indult a nyomozás 2006-ban. A nő bejelentette: bántalmazták azért, hogy folytassa a tevékenységét. Az őrnagy beszámolt arról, hogy a bizonyítékok gyűjtése hosszú időt vett igénybe, ez indokolta a hosszú ideig tartó nyomozást. Bizonyítani kellett a nyomozóhatóságnak, hogy a Kecskemétről kivezető fő közlekedési útvonal mellett álló, üzletszerű kéjelgést folytató nők kapcsolatban álltak a kitartottakkal.

A letartóztatottak között két nő és egy fiatalkorú férfi is van. Az őrnagy hangsúlyozta: nők is szerepelnek a kitartottak között. A rendőrség gyanúja szerint a társaság bűnszervezetként működött, ahol alá és fölérendeltségi viszonyok voltak. Az elkövetett cselekményt súlyosbítja, hogy kiskorú lányt is kéjelgésre kényszerítettek, valamint 135 darab, kábítószernek minősülő amfetaminszármazékot is találtak a házkutatásnál.

A nyomozás során minden, a törvény által biztosított lehetőséget felhasználtak.
Kriston Róbert őrnagy beszámolt arról, hogy további letartóztatások is várhatók a bűnügyben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását