2024. április 25. - Márk

Csepel is elismeri Kiss Tamás, Kozmann György és Ludasi Róbert teljesítményét

Tóth Mihály polgármester azt javasolja, hogy a pekingi olimpián harmadik helyezést elért kenukettős, Kozmann György és Kiss Tamás, valamint edzőjük, Ludasi Róbert kimagasló teljesítményéért méltó anyagi és erkölcsi elismerést kapjon a csepeli önkormányzat
2008. augusztus 28. csütörtök 14:42 - Hírextra
A kerületi vezető mindezt akkor jelentette be, amikor csütörtökön hivatalában fogadta a pekingi olimpián bronzérmet nyert két kenust és trénerüket. Hozzátette, hogy indítványát rendkívüli képviselő-testületi ülés keretében fogja előterjeszteni, s ha elfogadják, az elismeréseket szeptember 4-én, nyilvános ünnepségen, a csepeli polgármesteri hivatalban adják át az érintetteknek.

A találkozón a polgármester a csepeliek elismerését fejezte ki azért a rendkívüli teljesítményért, amelyet Kiss Tamás, a Csepeli Kajakkenu Sportegyesület és Kozmann György, a paksi Atomerőmű Sportegyesület versenyzője nyújtott. Méltatta Ludasi Róbertnek a két versenyző felkészítésében betöltött meghatározó szerepét, emberségét. Tóth Mihály hangsúlyozta: a magyar sportszeretők millióihoz hasonlóan a csepeliek is tisztában voltak azzal, hogy Kolonics György július 15-i, tragikus halála után emberfeletti erőfeszítésre lesz szükség a tisztes helytálláshoz.

A csepeli és a paksi sportoló azonban minden várakozást felülmúlt Pekingben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását