2024. április 25. - Márk

Pavljucsenko jön, Berbatov megy

Az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur hamarosan leigazolja Roman Pavljucsenkót, a Szpartak Moszkva orosz válogatott labdarúgóját.
2008. augusztus 27. szerda 14:55 - Hírextra
"Remélem megkapom a szükséges vízumot, és akkor azonnal visszarepülök Angliába, hogy aláírjam a szerződésemet" - nyilatkozta a 26 éves támadó.

A rendkívül erős fizikumú futballistát a nyári Európa-bajnokság óta figyelték a Spurs vezetői, Pavljucsenko a kontinensviadalon az elődöntőig menetelő orosz gárda egyik legjobbja volt, hiszen három góllal zárta a tornát.

"Egy játékos életében csak egyszer adódik ilyen nagy lehetőség, mi pedig nem állunk az útjába. Úgy gondoljuk, Romannak nagyon jót tehet az angliai szereplés" - áll a Szpartak közleményében.
Pavljucsenko 2003-ban a Volgograd együtteséből igazolt a fővárosba, és ott 145 mérkőzésen összesen 75-ször volt eredményes.

A fiatal orosz megszerzésével megnyílhat az út a bolgár Dimitar Berbatov távozása előtt: a válogatott csatárért a Manchester United jelentkezett be, a futballista pedig kijelentette, mindenképpen Sir Alex Ferguson együtteséhez szeretne szerződni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását