2024. május 2. - Zsigmond

Eljárás indult a villamosvezető ellen

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanújával indult eljárás azzal a villamosvezetővel szemben, aki rátámadt egy súlyos sérültet ellátó mentőegység személyzetére a Blaha Lujza téren - tudta meg a HavariaPress.
2008. augusztus 27. szerda 10:25 - Hírextra
A mentőket kedden délután riasztották a Blaha Lujza tér és a Népszínház utca sarkára, ahol egy autó elgázolt egy biciklistát. A súlyosan sérült kerékpárost a járókelők a mentők megérkezéséig bevitték a sarkon lévő gyorsétterembe, a kiérkező mentők oda mentek utána. A mentőautó eközben a Népszínház utca sarkán várakozott, üresen, hiszen a sérült kiszállításához a sofőr segítségére is szükség volt. Ekkor érkezett oda egy, a körútra kikanyarodni szándékozó villamos, melynek vezetője rátámadt a munkájukat végző mentősökre. A türelmetlen BKV-sofőr szidni kezdte a mentősöket, amiért elállták a járművükkel az útját. A súlyosan sérült biciklistával a korház felé elindult mentő nyitott ablakán a villamosvezető beütött, s eltalálta a sofőrt. Az eset körülményeit a rendőrség és a BKV is vizsgálja, ezért a közlekedési vállalatnál egyelőre nem tudtak tájékoztatást adni arról, hogy indul-e fegyelmi eljárás az érintett BKV-alkalmazott ellen.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását