2024. május 3. - Tímea, Irma

Csaknem két és fél millió forint jár annak, aki megtalálja Bianca Jagger gyűrűjét

Elveszítette kétszázezer eurós - mintegy 46 millió forintot érő - gyűrűjét egy salzburgi szállodánál Bianca Jagger emberjogi aktivista.
2008. augusztus 27. szerda 14:27 - Hírextra
A platina ékszer, amelynek árából akár egy lakásra is futja, állítólag a múlt hét végén tűnt el az előtt a dél-salzburgi szálloda előtt, ahol a Rolling Stones frontemberének, Mick Jaggernek egykori felesége megszállt. Az ötvennyolc éves volt színésznő épp egy rendezvényre igyekezett, amikor a taxiban észrevette, hogy nincs meg a gyűrűje. Próbálta megkeresni, de minden igyekezete hiábavalónak bizonyult. Ezután értesítette a rendőröket, de ők sem találták.

Helyi lapközlések szerint Bianca Jagger senkit sem gyanúsít, ellenkezőleg, meg van róla győződve, hogy a gyűrűt nem ellopták, hanem maga veszítette el, valahol a szálloda környékén az utcán.
Lehet, hogy azóta is ott hever. Mindenesetre a becsületes megtalálónak hozzávetőleg tízezer euró - 2,3 millió forintnak megfelelő összeg - ütné a markát.

A gyűrű egyedi darab, maga a híresség tervezte, és egy brit ékszerésszel készíttette el. A méregdrága platina ékszert egy 15 milliméter átmérőjű akvamarinkő díszíti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását