2024. április 26. - Ervin

Adomány a salgótarjáni kórház gyermekosztályának

A Közösség Szíve jótékonysági akció keretében egymillió forintot adtak át kedden a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház gyermekosztályának a gyűjtést szervező CBA és Procter & Gamble képviselői. A pénzből sürgősségi ellátást, valamint életmentést szolgá
2008. augusztus 26. kedd 17:16 - Hírextra
Karancsi Zsolt, a Procter & Gamble vállalati kapcsolatok menedzsere az eseményen elmondta: a két cég a közösség erejében bízva indította el A Közösség Szíve jótékonysági kezdeményezést. Az idei már a program harmadik éve, ezúttal a gyermekek gyógyulásához akarnak hozzájárulni.

Áprilisban, májusban és júniusban az akcióban részt vevő CBA-üzletekben megvásárolt Procter & Gamble-termékek árából 10, 20, illetve 30 forint került A Közösség Szíve virtuális kalapjába. A vásárlók jóvoltából összesen 10 millió forint gyűlt össze, a pénzt 10 kórház gyermekosztálya között osztják szét.

Saada Eyad, a salgótarjáni kórház gyermekgyógyászati osztályának vezetője közölte: a csecsemő és gyermek sürgősségi ellátást, valamint életmentést szolgáló eszközöket vásárolnak az adományból, így inkubátor érzékelő egységeket, lélegeztetőgépekkel összeköttetést biztosító légzőköröket, illetve kábeleket a betegőrző monitorokhoz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását