2024. május 2. - Zsigmond

Megújult osztályokat adtak át

Több szempontból is példaértékűek azok a fejlesztések, amelyek a jászberényi Szent Erzsébet Kórházban valósultak meg az elmúlt másfél évben - mondta az egészségügyi miniszter hétfőn a város gyógyító intézményében, a beruházások ünnepélyes átadásán.
2008. augusztus 25. hétfő 17:43 - Hírextra
Székely Tamás e kijelentését azzal indokolta, hogy a fejlesztések két kormányzati cikluson átívelve készültek el, a megvalósításban az állami szervek és a helyi önkormányzat között kiváló volt az együttműködés, s a felújítás során sikerült az ott dolgozók munkakörülményein is javítani.

Gedei József, Jászberény szocialista polgármestere jelezte, a város a kórház rekonstrukciójához 2006-ban 750 millió forint címzett támogatást kapott, ehhez önerőből 345 millió forintot tett hozzá.

Kárteszi Márta, az egészségügyi intézmény főigazgatója közölte: a 18 jászsági település 90 ezer lakóját ellátó kórházban a belgyógyászati és a szülészet-nőgyógyászati részleg újult meg, az utóbbiba szeptember elején költöztetik át a régi osztályról az ott fekvőket. A beruházás kevésbé látványos elemeként kiemelte, hogy elkészült a központi sterilizáló, amelyben egy plazmasterilizátort is üzembe tudtak helyezni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását