2024. április 29. - Péter

Vallomások az önkielégítésről

"Az önkielégítés nagyon egészséges, de emellett senki sem tagadja le, de nem is vallja be, hogy csinálja. legtöbbször arra gondolok, akivel éppen járok. Szándékosan megfigyelem a lány arcát, mozdulatait szeretkezés közben, és később magam elé idézem, amik
2008. augusztus 23. szombat 09:05 - Hírextra
„Nem beszélünk róla. Legfeljebb, annyit mondok a haveroknak, hogy hazamentem és kivertem, de azt is csak viccelődve, így igazából senki sem tudja, igaz vagy sem. Még soha nem kérdezte meg egyik srác sem, hogy csinálom. Ha megtenné valaki, biztos azt gondolnám, hogy a fickó meleg" - Scott, 28 éves tanuló.

„Amikor először maszturbáltam, bűntudatot éreztem. Szörnyűségeket hallottam róla: társadalmilag nem elfogadott, nem szabad csinálni, mocskos és bűnös. Általános nézetek szerint csak mocskos fantáziájú vénemberek verik ki. Most úgy találom, hogy az önkielégítés nagyon egészséges, de emellett senki sem tagadja le, de nem is vallja be, hogy csinálja. legtöbbször arra gondolok, akivel éppen járok. Szándékosan megfigyelem a lány arcát, mozdulatait szeretkezés közben, és később magam elé idézem, amikor maszturbálok. Újra átélem a közös élményeket, és megpróbálom ugyanolyan technikával csinálni, ahogy ő tette velem. Szeretem orálisan kielégíteni partnereimet, ezért gyakran erről fantáziálok. Néha azon kapom magam, hogy mozog a nyelvem önkielégítés közben. Szinte teljesen átélem újra a szeretkezésünket" - Tim, 32 éves területi képviselő.

„Átlagosan négyszer vagy ötször maszturbálok hetente, de ha nagyon kanos vagyok, akkor mindennap. Nem számít, hogy beteg vagyok, vagy rossz a kedvem, akkor is legalább kétszer csinálom egy héten - még sohasem voltam annyira beteg, hogy a szexet kiverjem a fejemből. Nem nagy ügy, mert csak pár percig tart. Bemegyek a fürdőszobába, és magam elé képzelem azt a lányt, akit aznap láttam valahol, és nagyon megtetszett. Akkor megyek el, ha arra gondolok, hogy a szájába veszi a péniszem. Másik kedvencem, amikor elképzelem, ahogy maszturbál előttem” – John, 22 éves egyetemi hallgató.

„Én teljesen természetesnek találom. Ha szükségét érzem, bemegyek a hálószobába, és leveszem a bugyimat. leülök az ágyra, a hátamat nekitámasztom a falnak, széttárom a lábam, a talpam összeszorítom. Van egy jó szexkönyvem, átlapozom, és megállok egy olyan jelenetnél, amely aznap éppen kedvemre való. Bekenem a vaginám síkosítóval, aztán beindulok. Annyi idő alatt érek a csúcsra, míg elkészítenék egy csésze kávét" – Elen, 24 éves főiskolai hallgató.

„Egy magazinnál dolgoztam, és az volt a munkám, hogy kivonatoljak bizonyos erotikus írásokat. Órákon át olvastam a könyveket, közben teljesen kimelegedtem, kipirultam. A végén nem tehettem mást, kimentem a vécére, magamra zártam az ajtót, és maszturbáltam. A munkatársaim alig pár centire tőlem beszélgettek oda kint, de ez még inkább fel-izgatott. Később már minden vécében megtettem. Azután kipróbáltam egy partin is, ahol egy sötét sarokba telepedtem. Minél nagyobb esély volt arra, hogy rajtakapjanak, annál inkább élveztem” – Bridget, 27 éves szerkesztő.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását