2024. április 28. - Valéria

Liu Hsziang randevút ad Dayron Roblesnak

A sérülése miatt olimpiai bajnoki címét elvesztett Liu Hsziang (Liu Xiang) randevúra hívta a 110 méteres férfi gátfutás új királyát, a kubai Dayron Roblest a 2009-es berlini atlétikai világbajnokságra és a 2012-es londoni olimpiára.
2008. augusztus 22. péntek 20:40 - Hírextra

"Nem éreztem keserűséget, amikor megnéztem a döntőt. Sőt, inkább a győzniakarás tűzét éreztem magamban. Fiatal vagyok, még összemérhetem magam Roblesszel" - nyilatkozta Liu a Shanghai Liberation Daily című kínai napilapnak.


A kínai világklasszis elmondta, hogy azt várta: az amerikai David Oliver megszorítja a kubait, de Robles nagyon nagy formában volt.
"Amikor előnyt szerez a rajtnál, nehéz őt utolérni" - ismerte el.


Liu Hsziang most visszatér Sanghajba (Shanghai), hogy teljesen rendbehozza sérülését, majd újra edzésbe áll. A célkitűzése mindenekelőtt a jövő évi berlini világbajnokság, de ott akar lenni négy év múlva Londonban is.


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását