2024. május 8. - Mihály

Fémtolvajok próbáltak gázcsövet lopni

Feltehetően fémtolvajok rongálták meg és próbálták ellopni korábban azt a nyomás alatt lévő gázvezetéket, melynek sérülésére pénteken derült fény Pécsett - közölte a baranyai katasztrófavédelem ügyeletese az MTI-vel.
2008. augusztus 22. péntek 19:50 - Hírextra

Az elkövetők fűrésszel láttak hozzá a város kevésbé forgalmas részén, egy kiégett diszkóépület közelében fektetett vezeték darabolásához, de amikor abból szivárogni kezdett a gáz, felhagytak a tervükkel és távoztak a helyszínről - mondta az ügyeletes. Hozzátette: nem tudni, mikor történt az eset, a vágás már rozsdás volt a csövön, a gáz pedig éppen, hogy csak szivárgott, egy méter távolságból már alig lehetett érezni a szagát.


Megjegyezte, hogy a tűzoltóságot egy járókelő értesítette pénteken, miután gázszagot érzett a közelben, a tűzoltók és a szolgáltató cég szakemberei rövid időn belül megszüntették a szivárgást.
Zsobrák Péter, a baranyai rendőrség sajtószóvivője azt mondta: a rendőrség a helyszíni szemle és a tűzoltóság szakvéleménye alapján dönti el, indít-e nyomozást az ügyben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását