2023. január 27. - Angelika

Phelps adott tanácsokat

Michael Phelps, a pekingi olimpia nyolcszoros bajnoka adott tanácsokat Cesar Cielo Filhónak, aki Brazília első ötkarikás úszó aranyérmét nyerte 50 méter gyorson.
2008. augusztus 20. szerda 11:50 - Hírextra
"Nem vagyunk barátok, de pályafutásom elején hasznos tanácsokat kaptam tőle" - magyarázta a Pekingben 50 méteres gyorsban győztes, 100 méteren pedig holtversenyben harmadik Cesar Cielo Filho, aki az amerikai GP-versenyekről ismeri Michael Phelpset.

"Brazíliában a kemény viadalok hiányoznak. Azzal, hogy az amerikai versenyeken Phelpsszel egy futamban indulhattam, hozzászoktam, hogyan kell küzdeni a legjobbak ellen. Ez sokat segített nekem abban, hogy idáig jutottam. Minden századmásodperc számít" - mondta a már három éve az Egyesült Államokban készülő Cielo, aki hazája első és eddig egyetlen olimpiai bajnoki címét nyerte a kínai fővárosban.

A dél-amerikai úszó nagyapja egy hónappal az ötkarikás játékok kezdete előtt elhunyt, ám a családja eltitkolta előle a tragikus hírt.


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását